dijous, 10 d’octubre del 2013

Rosa Maria Miró ens presenta el corder amb salsa curri de Cal Pelegrí, de Corbera d'Ebre

Cal Pelegrí és el restaurant de Corbera d'Ebre per antonomàsia. Aquest establiment fa cinc anys que participa amb entusiasme a les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta. La seua propietària, Rosa M. Miró, ens explica que "sempre presentem un plat de corder elaborat i de diferent manera". Es tracta, en opinió de la Rosa, d'oferir un plat diferent "que no es fa a casa". L'any passat, recorda, "vam presentar uns entrans en què havia patè de corder".

Enguany Cal Pelegrí ens sorprèn amb el seu corder al curri com a plat principal del menú de les jornades. Una aposta diferent i innovadora que es complementa amb altres plats de tall tradicional: embotits de la Terra Alta d'entrants, escudella catalana de primer i mel i mató com a postres. Els vins que acompanyen el menú, no podia ser d'altra manera, són majoritàriament de Corbera d'Ebre. En primer lloc el negre Ennak, del Celler de Jordi Miró, que es complementa amb el Llàgrimes de Tardor de l'Agrícola Sant Josep de Bot. El blanc, tot un clàssic de la Cooperativa local, Mirmil·ló.

Cal Pelegrí el trobareu a l'avinguda de la Llibertat, s/n, vora el centre d'interpretació del Consorci Memorial de la Batalla de l'Ebre (Comebe) 115 Dies. Podeu reservar trucant al 977 05 50 22 o al 670  24 64 60. Ah, el menú surt per 20 euros per comensal.




Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder