Enguany Cal Pelegrí ens sorprèn amb el seu corder al curri com a plat principal del menú de les jornades. Una aposta diferent i innovadora que es complementa amb altres plats de tall tradicional: embotits de la Terra Alta d'entrants, escudella catalana de primer i mel i mató com a postres. Els vins que acompanyen el menú, no podia ser d'altra manera, són majoritàriament de Corbera d'Ebre. En primer lloc el negre Ennak, del Celler de Jordi Miró, que es complementa amb el Llàgrimes de Tardor de l'Agrícola Sant Josep de Bot. El blanc, tot un clàssic de la Cooperativa local, Mirmil·ló.
Cal Pelegrí el trobareu a l'avinguda de la Llibertat, s/n, vora el centre d'interpretació del Consorci Memorial de la Batalla de l'Ebre (Comebe) 115 Dies. Podeu reservar trucant al 977 05 50 22 o al 670 24 64 60. Ah, el menú surt per 20 euros per comensal.