El
 certamen ha comptat amb més de 50 parades d'exposició i venda, i ha 
promocionat majoritàriament els dolços típics de la zona. El principal
   protagonista de la celebració ha sigut el mostillo, unes postres 
tradicionals, d'elaboració   artesana, a base most de raïm, que en 
aquesta ocasió han sigut elaborades per l'Associació de Dones   "Col·lectiu 
de Dones Bàrbara" i distribuïdes entre el públic a l'estand de l'entitat situat a la plaça de l'Església.
La Dolça Tardor ha tingut lloc matí i tarda als principals carrers i places del Nucli
 Antic d'Horta de Sant Joan, concretament en l'àrea compresa entre la 
plaça de l'Església, la plaça de Sant   Salvador, el carrer de Santa 
Anna i el carrer de Picasso.
Els
 organitzadors municipals s'han mostrat satisfets per la resposta aconseguida per part dels expositors i el públic, i consideren que amb la celebració d'aquesta novena edició el certamen es pot considerar com a plenament
   consolidat dins del calendari festiu d'Horta de Sant Joan.
  
Durant tot el dia   s'ha pogut gaudir dels dolços més tradicionals de la terra i dels productes   d'artesania oferts pels firaires i les entitats presents al recinte. S'ha celebrat també un taller per als   més petits a càrrec de l'Associació de Joves "Passeu-me la bóta". A la tarda hi ha hagut una ballada de la   jota d'Horta i d'altres poblacions veïnes, el sorteig d'un lot   de productes d'artesania i un   berenar popular. 
I per acabar esta passejada per la gastronomia d'Horta deixem aquí penjada la recepta del mostillo extreta de La Gastroteca: