dimecres, 30 de setembre de 2015

Aquesta setmana, a Horta de Sant Joan, la Dolça Tardor, la Festa del Mostillo i les Jornades del Corder

Horta de Sant Joan és una població que sempre ve de gust visitar. Els seus paratges, el seu nucli antic, les seues gents i els seus restaurants són atractius més que suficients per destinar uns dies a gaudir dels al·licients que ofereix la població dels Ports.

Aquest cap de setmana és el moment ideal per fer una escapadeta a Horta de Sant Joan, amb motiu de les activitats que ens han preparat en el marc de la celebració de la Dolça Tardor i de la Festa del Mostillo, que tindran lloc el diumenge dia 4 d'octubre.

Es tracta d'uns certàmens agradables i disteses, ideals per a visitar en família. De ben segur que després de visitar les parades, participar en les activitats i degustar el dolç mostillo, ens vindrà la gana, per la qual cosa l'estada a Horta ben bé pot tindre un bon colofó amb un bon dinar del corder a un dels dos restaurants que participen a l'edició 2015 de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta: Hotel Restaurant Miralles i Restaurant Venta la Parra.

Aquí us presentem l'oferta gastronòmica que us han preparat. Bon cap de setmana i bon profit.Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder