divendres, 25 de setembre de 2015

Les VII Jornades del Corder de la Terra Alta tindran lloc des del 18 de setembre fins el 25 d'octubre de 2015

La Terra Alta es prepara per a la celebració de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder, que tindran lloc des del 18 de setembre fins el 25 d'octubre de 2015. En aquesta edició s'hi han sumat un total de 16 restaurants de la comarca, els quals oferiran als seus clients uns menús especials on la base del plat principal serà la carn de corder i d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen.

També es comptarà amb la participació de 7 carnisseries de la comarca promocionant la carn del corder. Per promocionar les Jornades i per informar els clients, s'ha editat una guia de 28 pàgines on es farà l'explicació de cadascun dels menús, dels restaurants i dels establiments d'allotjament i carnisseries participants, del preu dels àpats, etc. La publicació es complementa amb informació de la DOP de l'Oli i una guia de tots els cellers de la DO de la Terra Alta. A més, també hi haurà informació turística de la comarca.

El tret de sortida d'aquestes VII Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta anirà a càrrec del restaurador d'Horta de Sant Joan Salvador Miralles. L'organitzador del certamen és el Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Rural de la comarca, els consell reguladors de la DO Terra Alta i la DOP Oli de la Terra Alta, i el suport del Grup de Sanejament Ramader d'O
ví i Cabrum de la Terra Alta.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder