
També es comptarà amb la participació de 7 carnisseries de la comarca promocionant la carn del corder. Per promocionar les Jornades i per informar els clients, s'ha editat una guia de 28 pàgines on es farà l'explicació de cadascun dels menús, dels restaurants i dels establiments d'allotjament i carnisseries participants, del preu dels àpats, etc. La publicació es complementa amb informació de la DOP de l'Oli i una guia de tots els cellers de la DO de la Terra Alta. A més, també hi haurà informació turística de la comarca.
El tret de sortida d'aquestes VII Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta anirà a càrrec del restaurador d'Horta de Sant Joan Salvador Miralles. L'organitzador del certamen és el Consell Comarcal de la Terra Alta, amb la col·laboració de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Rural de la comarca, els consell reguladors de la DO Terra Alta i la DOP Oli de la Terra Alta, i el suport del Grup de Sanejament Ramader d'O
ví i Cabrum de la Terra Alta.