dilluns, 5 d’octubre del 2015

Augmenta la participació en les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

Els ens promotors de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta han presentat avui a Reus, a la seu corporativa de la Cambra de Comerç, el primer balanç de l'edició d'enguany de les jornades que es van iniciar el passat 18 de setembre i que es desenvoluparan fins el proper dia 25 d'octubre.

La base d'aquesta acció de promoció és l'oferta de menús a l'entorn del corder a 16 restaurants de la comarca i la venda de carn de corder en condicions avantatjoses a 7 carnisseries de la Terra Alta. Carles Luz, el president del Consell Comarcal -l'ens que coordina les jornades- ha destacat l'òptima resposta de públic que han tingut fins ara les jornades, fet que atribueix a la creixent coordinació entre els diferents agents econòmics de la comarca, el que permet posar en valor tots els actius agroturístics de la Terra Alta en motiu de l'esdeveniment.

L'Associació d'Hosteleria, la de Cases Rurals i les denominacions d'origen del vi i de l'oli, han testimoniat aquesta coordinació amb la seva presència a l'acte de presentació a Reus. Tots ells han coincidit en que cal fer, fins al moment, un balanç molt positiu de les jornades. La Cambra de Comerç de Reus és des de fa anys entitat col·laboradora de les Jornades del Corder en el marc de la fluïda relació que manté amb les empreses i els seus representants de la comarca de la Terra Alta.

La presentació d'avui, realitzada amb la col·laboració de la Cambra, ha comptat amb la participació del president del CC, Carles Luz; la representant de l'Associació d'Empresaris de l'Hostaleria de la Terra Alta, Ana Palomé; el president de l'associació de Turisme de la Terra Alta, Felip Segura; el president de la DOP de l'oli de la Terra Alta, Ramon Llop, i el vicepresident primer de la Cambra de Reus, Joan Josep Sardà.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder