divendres, 25 de setembre de 2015

L'Hotel Restaurant Can Josep de Bot ens presenta la recepta de les Jornades del Corder 2015


Josep Montoya, xef de l'Hotel Restaurant Can Josep de Bot ens presenta la recepta amb la qual el seu establiment participa a les de les Jornades del Corder 2015:

CORDER CONFITAT I ESQUEIXAT ACOMPANYAT DE PURÉ DE MONIATO I SALSA DEL ROSTIT 

Ingredients: 

- 1 kg de cuixa de corder
- Ceba morada
- 2 grans d’all
- Moniatos
- Oli d’oliva
- Sal
- 1 got de vi blanc

Preparació: 

Coem la cuixa de corder sencera al forn a baixa temperatura, a 63 graus C durant 24 hores amb l’all , la ceba i, a mitat cocció, posam un got de vi blanc. A part, bullim els moniatos amb aigua i quan estiguin cuits els pelem i els aixafem amb la forquilla fent un puré.

La ceba que hem posat al forn, quan està ben cuita i rostida, la posam en una paella i l’acabem de rostir lentament. Quan agafi el color fosc del rostit, afegim la cuixa de corder esqueixada.

Posar-ho al plat al gust del cuiner/a. Podem afegir uns bolets per arreglar el plat.



Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder