El cartell, com en totes les edicions anteriors, ha estat dissenyat per l'artista de Corbera d'Ebre Josep Cañada. En aquesta edició s'hi han sumat un total de 16 restaurants de la comarca, els quals oferiran als seus clients uns menús especials on la base del plat principal serà la carn de corder i d'altres productes agroalimentaris de qualitat produïts a la Terra Alta, com ara el vi i l'oli, tots dos emparats per les respectives denominacions d'origen.
També es comptarà amb la participació de 7 carnisseries de la comarca promocionant la carn del corder. Per promocionar les Jornades i per informar els clients, s'editarà una guia de 28 pàgines on es farà l'explicació de cadascun dels menús, dels restaurants i dels establiments d'allotjament i carnisseries participants, del preu dels àpats, etc.
La publicació es complementa amb informació de la DOP de l'Oli i una guia de tots els cellers de la DO de la Terra Alta. A més, també hi haurà informació turística de la comarca. El tret de sortida d'aquestes VII Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta serà el dia 17 de setembre, i la presentació anirà a càrrec del restaurador d'Horta de Sant Joan Salvador Miralles.