dilluns, 29 de setembre del 2014

Restaurant Sibarites, varietat de punxades i bona carta al centre de Gandesa

A l'avinguda de Catalunya de Gandesa, al costat mateix de la cèntrica plaça de la Farola, hi ha el Restaurant Sibarites, un establiment regentat per Meritxell Urgell, que amb poc més de dos anys d'antiguitat s'ha guanyat per mèrits propis tota una reputació en el panorama gastronòmic de la ciutat i la comarca de la Terra Alta. La cuina del Sibarites està en unes bones i jóvens mans, les del cuiner David Moseguí, qui ens explica que el secret d'aquest restaurant és oferir plats variats i de qualitat que tant entrin pels ulls com per la boca als clients.

El Sibarites és un restaurant petit i acollidor, obert tot el dia, ja que també ofereix a la seua clientela servei de bar, on destaquen les tradicional punxadetes de la Terra Alta. Al Sibarites se n'elaboren fins a una trentena de diferents, per la qual cosa ha esdevingut un local de referència a l'hora de degustar tapes acompanyades d'una selecta selecció de vins de la DO Terra Alta.

A dins, a la part del restaurant, es pot degustar el menú diari, un menú interessant, ben presentat i a un preu ajustat. Però el Sibarites ofereix una carta acurada i variada, amb carns, peixos i mariscos perquè el client pugui triar i remenar. A més, David Moseguí ofereix sempre als clients de la casa unes recomanacions de temporada, al marge de la carta, per poder gaudir dels productes de la comarca i de les Terres de l'Ebre en el seu moment òptim.

El cuiner explica que un dels plats més demanats i ben acollits de la seua carta és el filet de vedella trufat amb foie i puré de castanyes. Una especialitat ben suggeridora i interessant.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder