divendres, 26 de setembre del 2014

El coll del Moro, degustar bona cuina en un lloc carregat d'història

Inaugurat l'any 1992, el Restaurant  Coll del Moro disposa de serveis de carta i menú (aquest darrer només els dies feiners). Les instal·lacions també compten amb el servei de bar i tres menjadors: un menjador annex al bar amb capacitat per a 50 persones, un menjador per a 50 persones i un menjador per a 300 comensals, destinat a la celebració de bodes i banquets.

Es troba ubicat als afores de la població, concretament al quilòmetres 795,5 de la carretera N-420, en un lloc carregat d'història, al paratge del coll del Moro, assentament ibèric i lloc de comandament del general Franco durant la Batalla de l'Ebre.

A banda del restaurant en sala, el Coll del Moro s'ha especialitzat també en serveis de càtering a domicili, per a celebracions o per a àpats populars. Actualment és la referència en aquesta mena de serveis a la i la Ribera d'Ebre, i expandeix la seua activitat a la resta de comarques de la rodalia.
Terra Alta

La carta combina el menjar típic i tradicional de la zona, amb incorporacions de la cuina moderna. Els bacallans de Quaresma, amb gambes a l'all, a l'allioli, el cabridet del terreny o les sopes amb crosta o de ceba, són alguns dels plats més representatius.

Pel que fa als banquets, la casa disposa d'una selecta varietat d'aperitius (caramel d'ous de guatlla, cassoletes de brandada de bacallà), i plats com l'amanida tèbia de gambes i bolets, el rap allagostat a la crema de fruits secs, l'espatlla de cabrit al forn o l'ànec amb peres i prunes.

El tracte amable i senzill fa que els nostres clients se sentin com a casa.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder