divendres, 19 de setembre del 2014

Aquest cap de setmana, corder a l'Hotel Piqué de Gandesa




Comencem la ruta dels establiments de les Jornades del Corder de la Terra Alta 2014 a l'Hotel Piqué de Gandesa. Es tracta d'un clàssic de la Terra Alta, fundat l'any 1979, sinònim de bon servei i bona gastronomia.

L'Hotel - Restaurant Piqué, empresa familiar de tercera generació, neix d'un somni del seu fundador, Joaquim Piqué i Solé. De caràcter molt emprenedor, el va fer realitat l'any 1979, i amb molt d'esforç i valentia el portà endavant el seu fill, Joaquim Piqué i Vallespí, home reservat i de paraula, malauradament ja traspassat. Però amb la incorporació de la seva vídua i dues filles queda assegurada la trajectòria de la saga familiar Piqué, pionera de tants anys, lligada a la trajectòria de l'hostaleria moderna a lacomarca.

La situació privilegiada de l'establiment  permet oferir al visitant, ja sigui estadant a Gandesa, com també viatgers ocasionals, una variada sèrie de serveis: hotel amb 50 habitacions totes equipades amb bany i telèfon, servei de restaurant amb tres menjadors amb capacitat per a 400 persones i servei de bar. 

Un bon lloc per assaborir el menú que ens ofereix a les Jornades del Corder de la Terra Alta 2014, amb la garantia d'una cuina acurada, de mercat, treballada a l'estil casolà de tota la vida. Un restaurant, el de can Piqué, que ofereix una acurada carta amb plats tan interessants com  el bacallà amb carabassa, bolets, magrana i vi ranci, o els peus de porc farcits de gambes amb crema de tòfona.

L'Hotel Piqué obre tota la setmana el seu restaurant, de dilluns a diumenge.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder