dissabte, 20 de setembre del 2014

Restaurant Can Barrina, d'Arnes, mar o muntanya a la Terra Alta

Les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta tenen nom propi al municipi d'Arnes: Can Barrina. És el restaurant de referència en aquest municipi dels Ports, famós pels seus plats de peix, portat a la Terra Alta per la família Borrull directament des de la llotja de la Ràpita. Però Can Barrina és molt més que un restaurant de peix, també se'l coneix i se'l valora  per les seues propostes gastronòmiques a base de bones carns, especialment de caça.

Lluís Borrull, el seu propietari, ens explica que a seua casa tenen peixateria i, per aquest fet, Can Barrina sempre ha sigut un punt de referència del menjar mariner a la vora del massís dels Ports: mariscades, peixos a la sal o a la planxa... Tot i això, la carn i, en especial, les elaboracions amb carn de caça també formen part de les especialitats de la casa. A Can Barrina treballen amb molt d'encert el senglar, la cabra, la daina... i fins a una dotzena de carns de caça diferents.

I no hem d'oblidar les postres del país, com ara les quallades o el pastís de codonyat i formatge, entre d'altres.

Així que, en les vostres excursions i visites pels Ports de la Terra Alta, ja ho sabeu, Can Barrina, una bona elecció per assaborir amb plenitud les VI Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta. Can Barrina, per gaudir al màxim de la bellesa de l'arquitectura i del paisatge d'Arnes.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder