dissabte, 20 de setembre de 2014

Sempre és bon moment per assaborir el corder del Nou Moderno (Vilalba dels Arcs)

A Vilalba dels Arcs la referència gastronòmica és el Nou Moderno, un dels restaurants i hotel de més volada de la comarca de la Terra Alta. Al Nou Moderno, M. Rosa Vallespí, la xef, barreja tradició i modernitat als fogons de la casa.

El Nou Modeno basa el seu secret en el "producte de proximitat amb un toc creatiu", segons explica M. Rosa. I això queda ben palès en el menú que aquest restaurant vilalbí presenta a les Jornades:, un veritable menu de degustació amb combinació de sabors. Vegetals, bacallà, el plat principal a base de corder, postres i fruits secs amb el cafè.

Cadascun dels plats del menú del corder de can Nou Moderno està maridat amb un vi diferent, des dels entrants a les postres. Els tres vins que inclou el menú són tots d'elaboració local i amb la garantia dels cellers Clua, Bernaví, Algramar.

El menú s'ofereix cada dia durant tot el període que duren les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, fins al 26 d'octubre de 2014.  Se servei a un mínim de dos persones per taula a un preu de 35 euros per comensal.

En la seua visita a Vilalba dels Arcs, recordi: Restaurant-hotel Nou Moderno.

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder