diumenge, 22 de setembre del 2013

M. Rosa Vallespí: "Any rere any hem aconseguit augmentar la participació a les Jornades del Corder"

Maria Rosa Vallespí és la presidenta de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de la Terra Alta, entitat que agrupa el sector de la restauració en l'àmbit comarcal i una de les principals impulsores de les V Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta. Vallespí opina que la història de les Jornades del Corder és una història d'èxit ja que "edició rere edició hem aconseguit augmentar el nombre d'establiments participants fins a arribar a la consolidació que significa la vintena de restaurants participants dels últims anys".

La presidenta dels sector de l'hostaleria de la Terra Alta també considera que l'increment de clients a les Jornades del Corder també ha sigut creixent al llarg de les quatre edicions que s'han celebrat fins ara, per la qual cosa el sector està il·lusionat amb l'edició d'enguany i confia aconseguir servir els mateixos o més menús de corder que l'edició de l'any passat.

Un altre fet que vol ressaltar Maria Rosa Vallespí és la "col·laboració" que s'ha aconseguit entre totes les parts implicades en l'porganització de les Jornades, la qual cosa és un dels factors decisius per a l'èxit d'aquesta iniciativa. La comunió existent entre les institucions públiques que donen suport a les Jornades, amb el Consell Comarcal de la Terra Alta al capdavant, els vint restaurants participants, els consells reguladors de les denominacions d'origen del vi i de l'oli, i l'Associació de Turisme Rural (establiments d'allotjament) de la Terra Alta, "facilita l'organització de les jornades i la seua promoció", segons l'opinió de M. Rosa Vallespí.


Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder