diumenge, 22 de setembre del 2013

Els vint restaurants participants a les V Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

Aquesta és la relació dels restaurants participants a les V Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta. Tots ofereixen menús complets durant els dies de les Jornades, que consten d'entrants, primer plat, segon plat (corder), postres, vins DO Terra Alta, aigües i cafès. Tot cuinat i amanit amb oli DOP Terra Alta.

Tot seguit es detalla només el plat principal del menú, a base de corder. Els preus, amb IVA inclòs, són per persona i menú complet.





Els vint restaurants:

Can Barrina (Arnes, tel. 977 43 51 37 - 608 03 54 12): Espatla de corder amb salsa d'herbes. 25 euros.

Miravall (Batea, tel. 977 43 04 85): Corder a l'aroma de sajolida al forn amb verduretes de temporada. 30 euros.

Can Josep (Bot, tel. 42 82 40): Pit de corder amb naps i regalèssia. 25 euros.

Ca la Guaria (Caseres, tel. 977 43 19 32 - 619 85 30 36): Corder a la pedra amb escalivada. 29 euros.

Cal Pelegrí (Corbera d'Ebre, tel. 977 05 50 22 - 670 24 64 60): Corder amb salsa curri. 20 euros.

La Casa Ecològica (La Fatarella, tel. 977 41 36 05): Lletó a la milanesa amb guarnició. 25 euros.

Coll del Moro (Gandesa, tel. 977 42 12 02): Costelles de xai amb crosta. 31 euros.

La Fontcalda (Santuari de la Fontcalda de Gandesa, tel. 977 42 08 54 - 977 42 83 06 - 627 67 64 19): Costelles de corder arrebossades amb patates panaderes i bolets. 25 euros.

Ginebrals (Gandesa, tel. 977 42 16 58 - 696 09 61 95): Corder farcit de foie acompanyat de xips de iuca, moniato i patates. 30 euros.

Piqué (Gandesa, tel. 977 42 00 68): Espatla de corder al forn amb romer i vi ranci. 30 euros.

Sibarites (Gandesa, tel. 977 42 13 50): Jarret de corder confitat amb romer, ceps i puré de patata Parmentier. 30 euros.

Can Joan (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 57 14): Corder a la brasa amb guarnició. 25 euros.

Can Parrado (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 56 28): Corder amb mel i romer. 28 euros.

Mas del Cigarrer (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 51 53 - 649 89 30 90): Ternasco amb mel i fines herbes. 35 euros.

Miralles (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 55 55): Bombó de costelletes de corder amb samfaina. 25 euros.

Venta la Parra (Horta de Sant Joan, tel. 977 26 30 47 - 690 29 42 83): Costelles de corder a la brasa amb guarnició o ternasco al forn de llenya. 25 euros.

Venta del Romé (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 54 70 - 699 84 22 02): Espatleta de ternasco al forn. 35 euros.

Àngel (El Pinell de Brai, tel. 977 42 62 35): Carn de corder amb escalivada i patates al forn. 26 euros.

Port Massaluca (La Pobla de Massaluca, tel. 977 26 30 90 - 630 40 46 89): Corder a la brasa amb guarnició. 19 euros.

Nou Moderno (Vilalba dels Arcs, tel. 977 43 80 12 - 977 43 82 04): Braó de corder amb reducció especiada de garnatxa blanca i herbes del ma. 35 euros.




Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder