
Tot seguit es detalla només el plat principal del menú, a base de corder. Els preus, amb IVA inclòs, són per persona i menú complet.
Els vint restaurants:
Can Barrina (Arnes, tel. 977 43 51 37 - 608 03 54 12): Espatla de corder amb salsa d'herbes. 25 euros.
Miravall (Batea, tel. 977 43 04 85): Corder a l'aroma de sajolida al forn amb verduretes de temporada. 30 euros.
Can Josep (Bot, tel. 42 82 40): Pit de corder amb naps i regalèssia. 25 euros.
Ca la Guaria (Caseres, tel. 977 43 19 32 - 619 85 30 36): Corder a la pedra amb escalivada. 29 euros.
Cal Pelegrí (Corbera d'Ebre, tel. 977 05 50 22 - 670 24 64 60): Corder amb salsa curri. 20 euros.
La Casa Ecològica (La Fatarella, tel. 977 41 36 05): Lletó a la milanesa amb guarnició. 25 euros.
Coll del Moro (Gandesa, tel. 977 42 12 02): Costelles de xai amb crosta. 31 euros.
La Fontcalda (Santuari de la Fontcalda de Gandesa, tel. 977 42 08 54 - 977 42 83 06 - 627 67 64 19): Costelles de corder arrebossades amb patates panaderes i bolets. 25 euros.
Ginebrals (Gandesa, tel. 977 42 16 58 - 696 09 61 95): Corder farcit de foie acompanyat de xips de iuca, moniato i patates. 30 euros.
Piqué (Gandesa, tel. 977 42 00 68): Espatla de corder al forn amb romer i vi ranci. 30 euros.
Sibarites (Gandesa, tel. 977 42 13 50): Jarret de corder confitat amb romer, ceps i puré de patata Parmentier. 30 euros.
Can Joan (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 57 14): Corder a la brasa amb guarnició. 25 euros.
Can Parrado (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 56 28): Corder amb mel i romer. 28 euros.
Mas del Cigarrer (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 51 53 - 649 89 30 90): Ternasco amb mel i fines herbes. 35 euros.
Miralles (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 55 55): Bombó de costelletes de corder amb samfaina. 25 euros.
Venta la Parra (Horta de Sant Joan, tel. 977 26 30 47 - 690 29 42 83): Costelles de corder a la brasa amb guarnició o ternasco al forn de llenya. 25 euros.
Venta del Romé (Horta de Sant Joan, tel. 977 43 54 70 - 699 84 22 02): Espatleta de ternasco al forn. 35 euros.
Àngel (El Pinell de Brai, tel. 977 42 62 35): Carn de corder amb escalivada i patates al forn. 26 euros.
Port Massaluca (La Pobla de Massaluca, tel. 977 26 30 90 - 630 40 46 89): Corder a la brasa amb guarnició. 19 euros.
Nou Moderno (Vilalba dels Arcs, tel. 977 43 80 12 - 977 43 82 04): Braó de corder amb reducció especiada de garnatxa blanca i herbes del ma. 35 euros.