El Pinell de Brai, a la vora de les serres de Cavalls i Pàndols, és la seu del
Restaurant Àngel, tot un clàssic de la
gastronomia terraltina.
Georgina Martí explica que l'establiment va començar sent un cafè i cinema, i amb el temps ha evolucionat fins a ser un dels restaurants amb més tradició de la comarca.

És un establiment de cuina casolana, que basa el seu èxit a oferir a la clientela producte de proximitat, ben elaborat i amb una excel·lent presentació.
Georgina posa com a exemple d'aquesta manera de fer i d'entendre la cuina els plats a base de verdures de l'hort o el "corder de Prieto", en referència al cognom d'un ramader de bestiar oví més coneguts de la població, que serveixen al seu establiment.
Entre els plats més celebrats de la casa hi ha l'espatla de corder (
ternasco), el conill amb caragols o els peus de porc amb rovellons. Els vins del
Restaurant Àngel també són del poble i de la comarca.
En definitiva, l'
Àngel és un establiment de plena confiança, amb una cuina tradicional, ben treballada, amb una presentació exquisida i amb un tracte professional i amable.