divendres, 3 d’octubre del 2014

Mas del Cigarrer, restaurant i allotjament rural a les portes d'Horta de Sant Joan


La ruta gastronòmica per Horta de Sant Joan té una de les opcions més interessant en un restaurant situat fora vila. Es tracta del Restaurant i Allotjament Rural Mas del Cigarrer, situat a la carretera entre Bot i Horta. Són tres bonics edificis de pedra que criden a aturar-s'hi a les persones que circulen per la via. És un restaurant però també un allotjament agroturístic, envoltat de natura i vegetació, a una distància equidistant entre Bot i Horta.

Per les Jornades del Corder, aquest establiment oferix uns aperitius de benvinguda, una amanida de tardor amb formatge de cabra i codonyat, i com a plat principal el ternasco amb panses i reducció de xerès. De postres, un trio de sorbets amb salsa de gerds, per tancar un àpat memorable. El celler del menú s'enceta amb una referència de l'Agrícola Sant Josep de Bot: Clot d'Encís; continua amb una marca de la Bodega Horta (Racó del Convent) i acaba altre cop amb un vi de Bot, la mistela negra del Llàgrimes de Tardor.

Ah, i aquest cap de setmana, Horta de Sant Joan celebra la Festa del Mostillo, en el marc dels actes de La Dolça Tardor, un bon motiu per visitar la capital dels Ports de la Terra Alta.


Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder