dimarts, 23 de juliol del 2013

Benvinguts a la quinta edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta



Enguany se celebra la quinta edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder, una iniciativa del Consell Comarcal de la Terra Alta, les associacions d'Hostaleria i de Turisme Rural de la comarca, i les denominacions d'origen del vi i l'oli de la Terra Alta. Unes Jornades  que amb el pas del temps s’han consolidat com una de les cites més remarcables del cada cop més atapeït calendari d’esdeveniments gastronòmics de la contrada.

A través de la cuina del corder, tan tradicional i arrelada als fogons més ancestrals de les nostres llars, aquestes Jornades Gastronòmiques pretenen donar a conèixer i promocionar entre el gran públic el bo i millor de la producció agroalimentària de qualitat de la comarca: els vins, els olis, els embotits, els dolços...

Bona part dels restaurants i de les cases de menjar de la comarca ens ofereixen durant unes setmanes uns menús que han sigut especialment preparats per satisfer el paladar dels gurmets més exigents, amb la carn de corder de la Terra Alta com a principal protagonista. Crec que és una molt bona excusa per sortir de casa, gaudir d’un bon àpat i conèixer la Terra Alta dels sabors, de les aromes, dels paisatges emblemàtics, dels sons de la natura, de la gent autèntica...

Desitjo que gaudiu intensament d'aquestes quintes Jornades Gastronòmiques del Corder i que visiteu els restaurants, les cases de menjar i els establiments d’allotjament que s’han sumat a la iniciativa. De ben segur que gaudireu d’una experiència agradable i plaent. Bon profit i molt bona estada a la Terra Alta.

Carles Luz i Muñoz
President del Consell Comarcal de la Terra Alta

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder