dimecres, 24 de juliol de 2013

Presentació de la V edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta


Aquest matí ha tingut al Consell Comarcal de la Terra Alta l'acte de presentació de la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, que tindran lloc del 20 de setembre al 27 d'octubre de 2013 a 19 restaurants de la comarca.
Les jornades les organitzen el Consell Comarcal, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la comarca, l'Associació de Turisme Rural i els consells reguladors de les denominacions d'origen del vi i l'oli de la Terra Alta. L'acte inaugural tindrà lloc el 19 de setembre, a Arnes, amb la intervenció del cantant Pep Sala, que llegirà el pregó inaugural de les jornades.
En opinió del president comarcal, Carles Luz, les jornades del corder estan consolidades ja que any rere any han aconseguit mantindre el nombre de restaurants participants i augmentar progressivament el nombre de visitants i de menús servits.
Un total de disset cases rurals i d'allotjament s'han sumat a la iniciativa, oferint descomptes a les pernoctacions a les persones que hagin degustat un menú del corder.
En l'acte de presentació de les jornades s'ha donat a conèixer el disseny del cartell anunciador, obra de l'artista de Corbera d'Ebre, Josep Cañada. També s'ha presentat el bloc on es donaran a conèixer les novetats vinculades a aquesta activitat i que es pot consultar a l'adreça següent:

http://jornadesgastronomiquescorderterraalta.blogspot.com.es/

Salvador Miralles fa el pregó inaugural de les VII Jornades Gastronòmiques del Corder

Programa de Jornades del Corder de la Terra Alta 2015

Pep Sala i Max Sunyer, a la inauguració de les Jornades del Corder