En aquesta població trobem el Restaurant Miravall, ubicat a l'avinguda de la Terra Alta, 98, just a l'entrada de la població. Aquest establiment és una aposta per la cultura del vi i per la cuina de proximitat. La seva proposta gastronòmica és una cuina d’arrels, actual i que prioritza el producte de mercat i local, una cuina que combina tradició amb creativitat.
La carta varia cada temporada, aprofitant el
millor de cada estació. Hi predominen les receptes elaborades amb
hortalisses i verdures locals, carns de proximitat, com el corder, i
elaboracions amb bacallà. Tot maridat amb una àmplia carta dels millors
vins de la Terra Alta.
Durant les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, Miravall presenta un menú que comença amb entrants amb propostes de peix i marisc, verdures i bolets abans de donar pas al plat principal: una espatla de corder farcida d'espinats i brossat de Rasquera amb puré d'alls tendres escalivats... Sobren els comentaris.
El celler del menú està compost per quatre referències locals: Vallamajor, Ilercavònia, Portal 2011 i Merian (vi dolç). Quatre vins que no defrauden, no de bades Batea és la principal productora de vi de Catalunya i els seus cellers són reconeguts internacionalment.