A Can Barrina es té especial cura per oferir plats amb sabor autèntic. "Una de les característiques de casa nostra és la conservació de receptes antigues, tradicionals, com ara la preparació del corder a l'estil dels pastors, tal com el preparaven quan anaven a pasturar al camp", explica Borrull. En aquesta edició de les Jornades, Can Barrina presenta un menú "senzill però saborós", amb uns entrants a base de pernil de Terol, una amanida de formatge i una espatla de corder amb salsa d'herbes, possiblement una de les receptes de corder més tradicionals i més valorades pels paladars més exigents.
Però ja hem dit que Can Barrina és famós per ser un dels millors restaurants de peix de terra endins. "Nosaltres treballem el peix fresc des de sempre, de Sant Carles de la Ràpita, tot i que ens estem introduint cada vegada més en plats de caça: perdiu salvatge, cabra..." Quant a les postres -no podia ser d'altra manera- destaca la utilització de la mel (quallades i brossat amb mel, cóc amb mel...), producte local que ha donat nom al poble i municipi d'Arnes.
Ah, i per acabar, Lluís Borrull ens fa notar la carta de vins: "El nostre celler està compost cent per cent per vins de la DO Terra Alta. Deu ser un dels pocs restaurants que només servix vi de la comarca".
Ja ho sabeu, Can Barrina, una bona elecció per assaborir amb plenitud les V Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, per gaudir al màxim de la bellesa de l'arquitectura i el paisatge d'Arnes, i per endolcir-se la vida amb l'exquisida mel de les abelles arneroles. Bon profit.