Can Josep selecciona acuradament els productes que inclou en la seua carta i els seus menús. Són productes de la terra, de quilòmetre zero, de primera qualitat. Cuinats amb amor i servits en un menjador acollidor amb magnífiques vistes a les muntanyes properes i a la Via Verda de la Terra Alta.
Montoya explica amb orgull que és un dels restaurants de la comarca que participa des del primer dia a les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta. El seu meú d'enguany està compost per una punxadeta de pa amb tomàquet i llonganissa, un arròs del Delta de l'Ebre amb bolets dels Ports i, com a plat principal, pit de corder amb naps i regalèssia cuinat al forn a baixa temperatura. De postres? "Pastisset de moniato amb gelat de vainilla", explica el cuiner de Can Josep.
I per beure, el meú inclou una acurada selecció de vins de Bot, tant de l'Agrícola Sant Josep com del Celler Cal Mariscal: blanc, negre i dolç.
No ho dubteu, si us atanseu a Bot o si aneu de pas fent la Via Verda, atureu-vos a Can Josep: qualitat, bon servei, tracte familiar i, sobretot, bona taula.