Josep Montoya, xef de l'Hotel Restaurant Can Josep de Bot ens presenta la recepta amb la qual el seu establiment participa a les de les Jornades del Corder 2015:
CORDER CONFITAT I ESQUEIXAT ACOMPANYAT DE PURÉ DE MONIATO I SALSA DEL ROSTIT
Ingredients:
- 1 kg de cuixa de corder
- Ceba morada
- 2 grans d’all
- Moniatos
- Oli d’oliva
- Sal
- 1 got de vi blanc
Preparació:
Coem la cuixa de corder sencera al forn a baixa temperatura, a 63 graus C durant 24 hores amb l’all , la ceba i, a mitat cocció, posam un got de vi blanc. A part, bullim els moniatos amb aigua i quan estiguin cuits els pelem i els aixafem amb la forquilla fent un puré.
La ceba que hem posat al forn, quan està ben cuita i rostida, la posam en una paella i l’acabem de rostir lentament. Quan agafi el color fosc del rostit, afegim la cuixa de corder esqueixada.
Posar-ho al plat al gust del cuiner/a. Podem afegir uns bolets per arreglar el plat.