L'Hotel Restaurant Miralles és tot un clàssic de la bona taula a Horta de Sant Joan. Regentat des de fa 39 anys per Salvador Miralles i la seua família, aquest establiment és
tota una institució en el panorama gastronòmic local i comarcal.
Miralles participa des del primer dia a les Jornades Gastronòmiques del Corder, igual com ho fa en totes les iniciatives vinculades a la gastronomia i a la promoció turística de la contrada . A seua casa, els plats de carn sempre han tingut un protagonisme molt especial, ja que els Miralles de d'antic han tingut ramats, la qual cosa garanteix la màxima qualitat del producte que preparen al restaurant. Salvador Miralles explica que el corder de la Terra Alta és especialment saborós perquè pastura al camp i menja herba i herbes aromàtiques; fa exercici... per la qual cosa la carn assoleix un sabor característic. A més a més, els corders i el bestiar en general de la Terra Alta no pateix estrès a l'hora del sacrifici, ja que s'eviten els desplaçaments llargs del bestiar per anar a l'escorxador.
L'Hotel Restaurant Miralles (Horta
de Sant Joan, tel. 977 43 55 55) ofereix sempre un servei acurat al nombrós públic que el visita durant l'any. La carta del restaurant incorpora sempre productes locals i de temporada, com és el cas del corder o, a la tardor, els botets.
Però no podem deixar d'esmentar el crestó, la veritable especialitat de la casa. Es tracta d'un cabrit castrat, també d'elaboració i criança pròpies, que gairebé només es pot degustar en aquest establiment d'Horta de Sant Joan, ja que pràcticament és un plat que s'ha perdut.
Altres delícies amb les quals ens obsequia aquest establiment són les costelletes de cabrit arrebossades, el cabridet al forn, el
xoriç de cabra o el formatge de cabra, entre d'altres.