L'Hostal Restaurant Ca l'Àngels és la referència clàssica de l'hostaleria a la població de Prat de Comte, la vila més petitat de la comarca de la Terra Alta. Es tracta d'una casa d'hostes i de menjars que porta imprès el segell de les coses autèntiques, tant en el producte com en el servei i l'atenció al client.
El restaurant el regenta des de fa anys Robert Ramon, qui ens explica que la seua recepta es basa a oferir a la clientela plats de cuina tradicional catalana. Una cuina típica i arrelada al país i a la comarca, amb bon producte i una preparació acurada. Ramon posa com a exemple d'això els fesols amb salsa o els plats de llentilles i cigrons que preparen a la cuina de Ca l'Àngels per a il·lustrar algunes de les especialitats d'aquest establiment en les èpoques fredes de l'any. A l'estiu els plats varien, amb propostes més fresques i lleugeres, amb predomini de les amanides a base de productes de l'horta, amb acompanyament de fruits secs o de fruites.
Els plats principals de Ca l'Àngels són bàsicament carnívors: caldereta de corder, corder o pollastre amb verdures de temporada, fricandó... Unes especialitats que es combinen amb d'altres de gran acceptació entre la clientela de la casa, com ara la tripa, les potes o les galtes, consumides principalment durant l'hora de l'esmorzar, de l'esmorzar de forquilla, és clar.